FemCAT organitza la jornada “integració laboral de persones amb capacitats diverses”

La jornada tindrà lloc dijous 13 de juliol, a les 19.00 h al Centre Ocupacional de la Fundació Sant Tomàs, a Calldetenes-Vic

La jornada que organitzem és el resultat d’un procés d’aprenentatge, debat i intercanvi d’experiències que els propis empresaris de FemCAT hem dut a terme els darrers dos anys. Durant el darrer trimestre de 2016, vam organitzar diverses taules de diàleg sectorials, liderades per l´empresari Xim Raurich, on una vintena d’empreses vam intercanviar experiències, impressions i vam resoldre dubtes sobre els factors que han estat decisius per a l’èxit de les contractacions de  persones amb capacitats diverses.

Actualment, a Catalunya hi ha prop de 280.000 persones amb capacitats diverses en edat de treballar (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, 2015). Tanmateix, aquest col·lectiu registra una baixa participació en el mercat laboral, el 35,9% a Catalunya (INE, 2015). Els empresaris i empresàries catalans volem contribuir a definir estratègies i fer propostes eficaces per facilitar-hi la seva incorporació.

El proper dia 13 de juliol a Calldetenes (Osona), volem exposar alguns dels aprenentatges i línies de treball que FemCAT ha definit en aquestes trobades, i sobretot  volem escoltar. Volem escoltar persones amb trajectòries laborals notables i capacitats diverses, com Anna Vives (Fundació Itinerarium),  Javier de Oña (DKV Integralia) i Mercè Cunill (TAC Osona). També escoltarem l’experiència en aquesta matèria de directius i empresaris, com Núria Basi (Grup Basi), Maria Jordà (Fundació Eurofirms), Cristóbal Colón (La Fageda) i Josep Santacreu (DKV).

La jornada està adreçada als empresaris i empresàries, tant d’Osona com de tota Catalunya, amb els quals cercarem les vies per tal que el mercat laboral sigui també un espai incloent, obert pel que fa a les oportunitats i on tothom pugui aportar-hi valor.


Trobareu el programa al peu de pàgina.


Recursos

Modificar cookies